Krijg je haar terug met Propecia


Experts vertelden welke ingrediënten in de shampoo haaruitval veroorzaken

Genen zijn niet altijd de oorzaak van haaruitval. Soms ontstaan ​​er problemen door shampoo, om precies te zijn, vanwege vier specifieke ingrediënten in de samenstelling, meldt de partnersite met verwijzing naar de Duitse editie van Freundin.

1. Sulfaten

Alleen als de shampoo echt goed schuimt, voelt een persoon zich echt schoon. Dit komt door de sulfaten in de samenstelling van het product. Zo hebben bijvoorbeeld natriumlaurylsulfaat (SLS) en (SLES) een schuimeffect. Sulfaten zijn erg irriterend voor de hoofdhuid, vernietigen natuurlijke huidoliën, daarom kan de haargroei vertragen en kan haarverlies toenemen.

2. Parabenen

Veel budget-shampoos bevatten parabenen. Het zijn conserveringsmiddelen die het product beschermen tegen bacteriën en schimmels en de houdbaarheid verlengen. Deze stoffen kunnen kanker veroorzaken, bovendien scheiden ze gifstoffen af ​​en verstoren ze de hormonale balans.

2. Siliconen

Dankzij siliconen wordt het haar glanzend en steil. Wanneer een persoon echter zijn hoofd wast met siliconenshampoo, wordt er een onzichtbare film op het haar aangebracht, waardoor de opname van vocht en belangrijke mineralen wordt voorkomen. Hierdoor droogt het haar volledig van binnen uit.

3. Isopropylalcohol

Het gebruik van shampoo, inclusief isopropylalcohol, moet onmiddellijk worden stopgezet. Dit ingrediënt zit niet alleen in shampoos, maar ook in antivries en aerosols.

Medicijnen die de haarconditie beïnvloeden

In de schappen van openbare en commerciële apotheken zijn medicijnen verkrijgbaar die enorm haarverlies kunnen voorkomen. Hun effect is gebaseerd op versnelde groei, ze activeren basale bollen.

Als een vrouw wordt geconfronteerd met het probleem van haaruitval, begint ze hulpmiddelen te gebruiken om haar haar te beschermen: klei, andere natuurlijke maskers, sprays, kruidenlotions, vochtinbrengende balsems, conditioners, shampoos, natuurlijke oliën.

Dit zijn goede remedies, maar ze geven een eenmalig oppervlakte-effect. Als dit een ziekte is, moet deze worden behandeld.

Uitstekende medicijnen die zichzelf aan de positieve kant hebben bewezen, zijn:

Minoxidil - oplossing voor uitwendig gebruik. Het wordt gebruikt om kaalheid bij zowel mannen als vrouwen te behandelen. Ontworpen voor een harige huid. Het medicijn mag niet worden ingenomen als er uitslag, netelroos, zwelling is. Bijwerkingen, hoofdpijn, verminderde functie van het gezichtsvermogen, angina pectoris zijn mogelijk.

Finasteride - heeft het vermogen om door te dringen in vloeistoffen, in alle lichaamsweefsels. Kan de haargroei vertragen. Stop met het gebruik van het medicijn als uitslag of zwelling wordt gevonden. Dit is een serieuze drug, voornamelijk bedoeld voor de mannelijke helft van de mensheid. Het geneest ziekten van de prostaat, heeft zichzelf bewezen onder geneesmiddelen met een breed werkingsspectrum, vooral bij kaalheid.

Ontdek nu de prijzen https://derzko.wordpress.com/2019/06/08/rogaine-nederland/ van Propecia en andere geneesmiddelen van finasteride en minoxidil.

Er zijn analogen van finasteride: Proscar, Alfinal, Prosterid, Finast. Verkrijgbaar in tabletvorm. Deze medicijnen moeten onder medisch toezicht worden ingenomen.
Minoxidil en finasteride zijn getest op veiligheid tijdens gebruik. Wetenschappelijke studies hebben hun hoge werkzaamheid bij de behandeling van kaalheid bij beide differentiële geslachten bewezen.